Kedves Pácienseink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy NEAK szerződött és magán ellátású fogászatunk 2020. május 4-től újra fogadja pácienseit minden hétköznap. A koronavírus-járvány miatt fokozott járványügyi előírásokat követünk az Önök és a munkatársaink egészségének védelmében. Ennek részleteit lentebb olvashatja. 

Másik újdonság rendelőnkben, hogy 2020. június 1-től minden egészségügyi szolgáltatónak kötelessége az általa elvégzett kezelésekről szakmai információt küldeni egy központi elektronikus „tér”-be, ezt nevezzük EESZT-nek.

 

Az adatszolgáltatást csak akkor lehet elvégezni, ha az Ön TAJ számát is rögzítjük a rendszerünkben. Ehhez kérjük, hogy minden kezelésre hozza magával TAJ kártyáját is. 

 

Az EESZT rendszer célja, hogy a páciensekkel kapcsolatos orvosszakmai információk azonnal hozzáférhetők legyenek. Például ha Önnek készült egy laborlelete, azt az Ön háziorvosa, szakorvosa késlekedés nélkül fogja látni, nem szükséges bemenni érte, vagy átvinni a másik orvoshoz. Vagy ha másik városba költözik, az új orvosa azonnal látni fogja esetleges kórelőzményeit, gyógyszereit, így a betegátvétel is teljesen zökkenőmentes lehet.
Az EESZT egyik legnépszerűbb funkciója az E-recept, amely lehetővé teszi, hogy egy gyógyszerfelírásért ne kelljen feltétlenül orvoshoz menni.

 

 

Koronavírussal kapcsolatos előírások rendelőnkben


  • Rendelőnkbe kizárólag telefonos egyeztetést követően van lehetősége ellátogatni. Az előjegyzés nélkül érkező betegeket jelenleg sajnos nem tudjuk fogadni.

  • Kérjük, időpontjára kísérő nélkül érkezzen. Természetesen most sem kell egyedül jönnie, de a kísérők most csak az épületen kívül várakozhatnak.

  • Kérjük, az időpontjára pontosan érkezzen, és viseljen maszkot a rendelőbe lépéskor!

  • Az időpont előtt lázmérést végzünk és kitöltünk egy kérdőívet, ami alapján felmérjük, fennállhat-e Önnél a koronavírus-fertőzöttség kockázata.

  • A kezelés során fogorvosa és asszisztense nem a megszokott ruháját, hanem speciális védőfelszerelést fog viselni.

  • Az Ön részére is rendelkezésre bocsátunk minden szükséges védőeszközt (köpeny, lábzsák, stb.), amely a kezelése során szükséges lehet.


Kell-e negatív vírusteszt fogászati kezelés előtt?


Ez a kérdés joggal merül fel most, hiszen ellentmondó információk láttak napvilágot a médiában a tesztelés szükségességéről. Segítünk kiigazodni közöttük! PCR vírustesztre csak a páciensek szűk körének van szüksége ahhoz, hogy ellátást kaphasson. Amennyiben Önnél az előzetes felmérés során fölmerül a fertőzöttség gyanúja, és halasztható, nem akut kezelést szeretne igénybe venni, a negatív PCR tesztre szükség van. Ha azonban Ön nem minősül „gyanús esetnek”, vagy ha akut ellátásra szorul (függetlenül attól, hogy fertőzött-e vagy sem),
a kezelést vírusteszt hiányában is elvégezzük.


Mely fogorvosainkhoz látogathat el?
Jelenleg Dr. Szalma Gabriella, Dr. Cho Hwa Jung és Dr. Zeinali Ehsan is fogadja régi és új pácienseit is rendelőnkben. Ha segítségre vagy tanácsra van szüksége, keressen bennünket bátran, munkatársaink készséggel segítenek, amiben csak lehetséges! 


Telefonon munkanapokon 8:00 – 15:00 óra között, illetve 15:00 – 18:00 óra között telefonügyeleti rendszerben vagyunk elérhetők a megszokott telefonszámunkon, és az e-mail címre küldött üzenetekre is minden esetben válaszolunk 24 órán belül, vagy a soron következő munkanapon!

A kialakult helyzetre való tekintettel kérjük megértésüket és együttműködésüket.

A mielőbbi viszont látásra!
A Nice Dentistry csapata

Impresszum

Oldaltérkép

Felhasználási feltételek

Kapcsolat

1119 Budapest, Csurgóit út 11. Fszt.1.

+36 20 520-4484, +36 1 204-6766

Nice Dentistry © 2019 minden jog fenntartva