KAPCSOLAT

Nem-közfinanszírozott szakrendeléseink:

- gyermekfogászat,

- felnőtt fogászat,

- fogszabályozás

- szájsebészet

- digitális röntgen felvétel készítés (intraorális, panoráma, tele)

Új-Budán ingyenes parkolási lehetőséggel, modern, ugyanakkor kellemes, megnyugtató környezetben teljes körű fogászati szolgáltatással várjuk Önt kedves rendelőnkbe.

Naprakész tudással rendelkező, felkészült orvosaink, empatikus szakasszisztenseink és páciens koordinátor munkatársaink, barátságos, oldott hangulatban, elkötelezett munkájukkal segítik, hogy a fogai az Ön jövőjének részei legyenek. Ne csak kezelésekben gondolkozzon fogorvosával, a megelőzésben is számíthat ránk! Legyen egészséges a mosolya!

Szeretettel várjuk, megújult csapatunkkal, megújult szolgáltatási körrel és környezetben!

Nyitvatartás: Munkanapokon: 8-18 óráig.

Közfinanszírozott szakrendeléseink - 18 éven aluliak részére:

- gyermekfogászat

- fogszabályozás

Amennyiben nem tud megjelenni az időpontján, kérjük, az időpont megkezdése előtt lehetőség szerint legalább 24 órával értesítsen minket erről!
Ha a lefoglalt időpontra nem tud eljönni, ám erről nem szól nekünk, az Önre kihagyott időt nem tudjuk munkára fordítani, így valaki, akinek talán sürgős segítségre van szüksége, ellátás nélkül marad. Hogy minimalizáljuk ezeknek az eseteknek a számát, a meg nem valósult és le nem mondott időpontok után 10 000 Ft időpontfenntartási díjat számlázunk ki.
 
Természetesen nem az a célunk, hogy pácienseinkre terhet rójunk. Igyekszünk minden esetben figyelembe venni azokat a körülményeket, melyek a kései lemondáshoz vezettek, és törekszünk rá, hogy ezt az eszközt, csak a kifejezetten indokolt esetekben alkalmazzuk.

KÖVESS MINKET!

  • Facebook
  • Instagram - Black Circle

Impresszum

Oldaltérkép

Felhasználási feltételek

Kapcsolat

1119 Budapest, Csurgóit út 11. Fszt.1.

+36 20 520-4484, +36 1 204-6766

Nice Dentistry © 2019 minden jog fenntartva